Localizare:
Traseu sugerat:  
 

Ugreen Selfie Stick cu Trepied si Telecomanda, Ugreen LP586, 1.5 Metri, Negru (15062-UGREEN)

Livrare gratuita la comenzi peste 150 ron!

108,85 RON
+ 19,00 RON costul livrarii
Livrare: max 3 zile
spre magazin »
techdelivery.ro
 

UGREEN Selfie stick tripod with Bluetooth remote UGREEN 15062 (30076)

Livrare oriunde in tara-Transport gratuit peste 500 lei!

124,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
vexio.ro
 

Ugreen Trepied pentru selfie stick cu telecomandă Bluetooth UGREEN 15062 (15062)

110,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pepita.com

Mai multe oferte

 

UGREEN Selfie stick / stalp telescopic cu suport si telecomanda Bluetooth 1, 5 m Ugreen LP586 - negru

112,00 RON
+ 20,00 RON costul livrarii
Livrare: max 3 zile
spre magazin »
typec.ro
 

UGREEN Selfie stick tripod with Bluetooth remote UGREEN 15062 (30076)

124,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pcone.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 108,85 RON

Descrierea produsului
Trepied selfie stick cu telecomandă bluetooth ugreen 15062
faceți selfie-ul perfect sau încadrați-vă toți prietenii într-o fotografie de grup. selfie stick-ul de la ugreen se desfășoară până la o lungime de până la 1,6 m și este foarte ușor - cântărește doar aproximativ 375 g. astfel, îl puteți avea mereu cu dumneavoastră! de asemenea, este echipat cu un trepied stabil și o telecomandă bluetooth, ceea ce vă va facilita realizarea fotografiilor. de asemenea, este posibil să montați pe el și alte dispozitive, de exemplu, lumini, un proiector sau o cameră foto.
.
obțineți o perspectivă unică
. doriți să faceți un selfie pe un peisaj frumos? sau faceți adesea fotografii de grup cu prietenii dumneavoastră? un selfie stick vă va permite să încadrați tot ce doriți în cadru! acesta se extinde până la 1,6 m în lungime, oferind un câmp vizual mai larg. în plus, datorită utilizării unui aliaj de aluminiu de înaltă calitate, este foarte stabil - nu vă faceți griji că se clatină.
.
. ușor și portabil
. plecați în vacanță sau faceți un grătar cu prietenii? luați bastonul de selfie cu dvs. atunci când este pliat, produsul este suficient de mic pentru a încăpea cu ușurință într-o geantă sau într-un rucsac. accesoriul este, de asemenea, foarte ușor - cântărește doar aproximativ 375 g. se distinge, de asemenea, printr-un mâner plăcut la atingere, care se potrivește bine în mână și nu alunecă din ea.
.
. trepied încorporat
. vi se întâmplă să înregistrați vloguri sau să realizați transmisiuni în direct? bastonul de selfie ugreen vă va fi util și pentru asta! accesoriul este dotat cu un trepied rabatabil, care, datorită designului său bine gândit și a plăcuțelor antiderapante, se caracterizează printr-o stabilitate excepțională. nici măcar rafalele de vânt nu îl vor speria!
.
telecomandă inclusă
. vă facilitează realizarea unui selfie fantastic. veți găsi inclusă și o mică telecomandă, care se conectează la smartphone-ul dvs. prin bluetooth 5.1 și are o rază de acțiune de până la 10 m. de asemenea, se caracterizează printr-o latență redusă și o durată de funcționare lungă. nu vă temeți că va refuza să vă asculte în cel mai nepotrivit moment! acum puteți să vă faceți cu ușurință o fotografie grozavă - trebuie doar să apăsați un buton.
.
chiar mai multe aplicații
. obțineți posibilități suplimentare. selfie stick-ul este echipat cu un adaptor de 1/4″, astfel încât puteți monta pe el tot felul de accesorii și dispozitive. dacă doriți, atașați-i o cameră digitală sau un sistem de iluminat suplimentar pentru rezultate și mai bune atunci când înregistrați videoclipuri sau faceți fotografii. de asemenea, este posibil să montați un mic proiector pe accesoriu - astfel încât să puteți viziona confortabil serialele tv preferate!
.
confort de utilizare
. selfie stick ugreen este foarte comod de utilizat. plierea și desfășurarea sa este extrem de rapidă și lină, iar suportul său pentru telefon este compatibil cu dispozitive de la 4″ la 7,2″. de asemenea, îl puteți roti la 360° și puteți ajusta unghiul de înclinare până la 210°. poziționați-l așa cum doriți, obțineți o perspectivă unică și pregătiți-vă cea mai bună fotografie!

brand
brand
. ugreen

model
lp586
lp586
lungime
aprox. 305-1596 mm

greutate
aprox. 375 g

compatibilitate
telefoane inteligente cu o diagonală de 4-7,2″
.
material
aliaj de aluminiu



Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.